TARJOUS! 10% alennus kaikista puulattioiden hionta- ja pintakäsittelytöistä. Lue lisää →

Parketin ja puulattian hionta,
sävytys ja pintakäsittely

Puhalletaan lattiaasi uutta eloa hionnalla tai harjauksella ja pintakäsittelyllä. Kun puu samalla sävytetään, voi koko tilan ilmeen muuttaa helposti ja uuden parketin hankintaa halvemmalla. Urakka valmistuu parhaimmillaan parissa päivässä ja ilman pölyhaittoja.

HIONTA JA PINTAKÄSITTELYHINTA ALKAEN
Lautalattian tai parketin hionta ja lakkaus31 € / m2
Lautalattian tai parketin hionta ja öljy- / vahakäsittely38 € / m2
Lautalattian tai parketin hionta, harjaus ja pintakäsittely50 € / m2

Yksityisasunnon lankkuparketin saneeraus Naantalissa

Vanha parketti kunnostettiin hiomalla, hionnan jälkeen pinta viimeisteltiin Pallmann harjausjärjestelmällä, värjättiin PALL-X 333 WHITE valkoisella öljypohjusteella ja lopuksi öljyvahattiin täysin liuotteettomalla MAGIC OIL 2K ERGO öljyvahalla.

Uittamon tanssilava toteutettiin Pallmann Magic Oil Orginalilla

Nopeimmillaan homma hoituu päivässä. Pallmannin 2-komponentti öljyvahoilla lattian voi ottaa 12 tunnin päästä käsittelystä. Kysy tarjous pikatyöstä!

Sopii erinomaisesti yrityksille, joilla ei ole varaa pitää putiikkia pitkään kiinni.

Mosaiikkiparketille uusi ilme

Eikö keltainen mosaiikkiparketti istu enää sisustukseesi? Sitä ei ehkä silti tarvitse lähettää eläkkeelle. Tehdään parketille valkoinen öljykäsittely ja ranskalainen lakkaus – et tunnista lattiaa entisekseen.

Harjaus

Uusi innovaatio mahdollistaa harjauksen myös paikalla olevaan lattiaan. Parkettiin saa uutta eloa harjaamalla pinnan auki. Näyttävä pinta viimeistellään parhaimmillaan öljyvahakäsittelyllä. Toimii värjättynä tai naturaalina.

Ilmainen kuntokartoitus

Teen aluksi kanssasi ilmaisen lattian kuntokartoituksen. Sen pohjalta saat lopullisen tarjouksen ja tilatusta työstä tehdään aina kirjallinen sopimus. Työn valmistuttua tarjoan mahdollisuuden yhteiseen lopputarkastukseen.

Pölytön hionta

Sotkua ei tarvitse pelätä, koska pölytön hionta kuuluu hintaan. Käytän alan uusimpia laitteita ja imuri on aina kiinni hiomakoneessa.

Muista kotitalousvähennys

Säästät kokonaiskustannuksissa parhaimmillaan 2400€ tai avioparina 4800€

LUE LISÄÄ